Modele ftesash per dasem

Fraza të famshme për t`IA bashkangjitur urimeve të dasmës. – Duhet të ngjani Pak për tu kuptuar, por duhet Edhe te ndryshoni Pak për tu dashuruar (Paul Bourget) Dasma e Markle, 36 vjeçe dhe Princit Harry, 33 vjeç, do të organizohet në Chapel të Shën Gjergjit. Ftesa është për ceremoninë dhe pritjen e drekës në sallën e Shën Gjergjit, e CILA do të Jepet nga Mbretëresha Elizabeta. FTESA E KATALOGUT ME FOTO Edhe një tjetër është me qejf për tu përgatitur. Rezervoni një datë me Ju dhe të dashurin tuaj (dhëndrin) dhe një foto e të dyve ju. Pozoni Duke bërë Shenja të ndryshme me të dhënat individuale të dasmës tuaj. Me këtë IDE, ka një Fushë të Madhe për gjallëri dhe argëtim. Mendoni: fytyra qesharake dhe figura të ngjitura MBI shenjat. MOS harroni se hyrja në një Set Fote NUK është e nevojshme domosdoshmërisht, PASI imazhet Mund të manipulohen. – Urimi im është që pas shumë vide të kujtoni këtë dite dhe te Thoni: „Gjithmonë ka qenë AQ bukur sa ditën e parë“.

FTESA E PAZËLLIT për Pak kënaqësi, përpiquni të bëni një pazëll (lojë Mister), bërë në formën E një zemre (ose çfarëdo lloj forme, me të vërtëtë). Shpërndaje pazëllin dhe dërgoja të ftuarve tuaj në pjesë. Kur Misteri është mbledhur nga marrësi, ai do të formojë një figurë të DISA pjesëve me të gjitha detajet e eventit printuar në të. Edhe një Herë, nëse dëshironi t`i bëni të lotojnë mysafirët, përpiquni t`i dërgoni një copë me një pjesë qëllimisht të humbur. Slogani Mund të lexojë diçka përgjatë rreshtave si: „Pjesa e munguar je TI.“ Frazier e urimit për Dasma, sidomos nëse bëhet fjalë për miqtë e ngushtë, duhet të jenë Origjinale dhe të shkruhen në një pusulle që do të mbetet një Kujtim i paharrueshëm për të sapomartuarit. – Më në Fund Erdhi Dita e Madhe. Ju urojmë që të gjeni në jetë até që dëshironi në ëndrrat tuaja. Një urim i sinqertë.

Les gens raportoi se ftesat për ceremoninë u zbuluan të enjten. Nëse NUK keni shumë fantazi, Mund të frymëzoheni nga Frazier më të famshme të shkruara nga poetë të mëdhenj që i kanë kënduar Dashurisë. Një kërkim i vogël për t`i dedikuar miqve qe po marrin këtë HAP të Madh. FTESA ME VIDEO me Pak kohë dhe Pak aftësi, Ju dhe i fejuari juaj Mund të bëni së bashku një Video që Mund t`i dërgohen në DVD mysafirëve tuaj. Mendoni fotot e fëmijërisë e të dy prej jush, muzikë romantike dhe efektet e këndshme dhe të veçanta. Pjesa më e mirë për këtë është se Ju do ta keni atë, si një Kujtim për ta mbajtur përgjithmonë. „Ftesat përcjellen nga shumë vite të traditës mbretërore dhe janě bërë nga @BarnardWestwood“, njoftoi pallati. „ATO shfaqin distinktivin tre-Pendor të princit të Uellsit të shtypur në ngjyrë Ari“, thuhet më tej në Njoftim.

– E ardhmja juaj qoftë Kaq e ndritshme sa Kjo ditë. Urime. – Mënyra e Vërtetë për të dashur CDO gjë është Kur kupton që Mund ta humbasesh (G. K. Chesterton) pallati Tha se më vonë até mbrëmje, 200 të ftuarit do të shkojnë në një pritje nga princi Charles.